Hvad Putter Man I Sushi?
07. July 2021Mums sushi! Både hyggeligt at lave selv, men bestemt også dejligt at bestille på restaurant eller hjem til.
Udvalget er stort, når det kommer til indhold og selvom der findes mange klassikere, så er der stadigvæk plads til fantasien for de mange kokke, der står med den delikate ret hver dag.
Det mest normale indhold er selvfølgelig ris eller tang, afhængigt af hvilken sushi man køber. Herunder kommer agurk, avocado, tofu, friturestegte rejer, krabbe, tun, laks, forskellige fiskeæg og ting til at pynte af med. Disse ting kan være tang, fiskeæg igen, en form for sovs eller en dressing, samt sesamfrø.
Man kan selvfølgelig også eksperimentere på de forskellige restauranter. Jeg har blandt andet selv fået serveret et stykke sushi med et stykke jordbær indeni, hvor der var en lille plat vaniljecreme eller flødeskum på toppen. Umiddelbart ville jeg ikke sige, at jordbær, ris og tang passer sammen, men det smagte faktisk ganske godt.
Derudover har jeg også prøvet, at der bliver eksperimenteret med grøntsager såsom peberfrugt. Det knasende element er med til at gøre noget godt, når alt andet som regel er blød. Derfor er agurk også populært at bruge, fordi det bryder alt det med bløde med noget lækker knas.
Men ellers vær kreativ, hvis du vælger selv at lave din sushi. Hvis du har en favoritkombination, så er den sikkert også god her :)
OBS: Dette indhold er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe Pernille Corydon. Derfor er dette indhold markeret.